Fontgrootte: +

Camperreis & Cruise 2021

Het is Zondag 15 maart 2020, onze regering maakt de maatregelen bekend die het Corona-virus moet indammen. Vooralsnog blijven alle restaurants, openbare gelegenheden, Café's en de scholen tot 6 april 2020 dicht, wordt verzocht zoveel mogelijk thuis te werken en wordt geadviseerd om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De amerikaanse president Trump sluit voor 30 dagen de grenzen voor reizigers uit Europa en de cruisemaatschappijen stoppen tot half april met cruisen. 
Op dat moment denk je nog niet dat onze vakantie van mei 2020 niet doorgaat, maar een goed gevoel geeft het ook niet.

Inmiddels is het 2 april geweest en zijn alle maatregelen in Nederland tot 28 april 2020 verlengd en heeft Royal Caribbean al zijn cruises wereldwijd tot 13 mei 2020 stilgelegd. Dit betekend dat onze cruise door het panamakanaal in 2020 niet doorgaat. Uiteraard een grote teleurstelling want we hadden al erg uitgekeken naar deze geweldige reis, die al een lang op het verlanglijstje stond. 

MAAR...............................................

Nadat de teleurstelling wat gezakt is, komt automatische de vraag en nu? Royal Caribbean geeft een voucher uit van 125% van de reissom, deze voucher dient uiterlijk voor december 2021 zijn verzilverd. Helaas biedt RC in 2021 geen cruises meer aan door het Panamakanaal en andere cruises zijn qua prijs een heel stuk goedkoper. Dus ook dat gaat hem niet worden. Dan maar aan RC een 100% refund aanvragen en kijken of we in 2021 een andere mooie grote reis kunnen doen.

Zoals jullie in de titel hebben kunnen lezen, is er inmiddels een nieuwe reis gevonden en wel weer een gecombineerde camper en cruise. De camperreis gaan we weer met de hele familie doen, dus zus Miriam, moeder Bertie en zoon Oscar. De camperreis begint in New York en we eindigen de reis in Miami Florida. Vanuit hier gaan dan Bertie en Oscar verder op de Independence of the Seas voor een kleine 7 daagse cruise door het caribische gebied.

Middels dit reisblog gaan we jullie weer op de hoogte houden van deze reis en wensen jullie heel veel lees- en kijkplezier.

Camperreis & Cruise 2021
Cruise gecanceld........
 

Reacties 2

Gast - Ben Hansen op zaterdag 11 april 2020 23:04

Leuk vooruitzicht, kunnen jullie tenminste weer plannen maken. Lijkt me ook weer een leuke reis te worden. Veel plezier.

Leuk vooruitzicht, kunnen jullie tenminste weer plannen maken. Lijkt me ook weer een leuke reis te worden. Veel plezier.
Gast - Doris en steef op zondag 03 mei 2020 09:11

Een mooie reis om naar uit te kijken !

Een mooie reis om naar uit te kijken !
Gast
woensdag 01 december 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://osmi.nl/