Dag 14 Fort Lauderdale

Goedemorgen iedereen,

Het is toch even wennen om zonder open balkondeur te slapen en niet het ruisen van de golven te horen, maar de kamers van het hotel zijn verder prima, dus we hebben een goede nachtrust gehad. Daar we vandaag een vol "programma" hebben zijn we toch op tijd opgestaan en zaten we om 08.00 uur uur aan het ontbijt. Na het ontbijt zijn we met de auto's naar de Everglades gereden, dat ligt maar liefst 15 minuten rijden vanaf het hotel..pffffffff wat een rit !!

We willen een tour boeken bij het park van de GatorBoys, welbekend van AnimalPlanet en Discovery, zij hebben een opvang voor gators aan de rand van de Everglades. (https://www.evergladesholidaypark.com).

We waren lekker vroeg dus we zaten gelijk in de 1e boot met maar een paar personen, dus ruimte zat.

Onze gids wist ons veel te vertellen en zat vol passie en energie. We hebben op de ruim 1 uur durende toer 4 alligators gezien, een schildpad, aasgieren, vogels en vissen.

Na de boottocht werden we nog uitgenodigd om naar de show te gaan van Paul Bedard, één van de Gator Boys. Paul en zijn bedrijf redden reptielen die gevonden worden in woongebieden of bij mensen thuis. De show is een mix uit humor, Entertainment, maar hoofdzakelijk educatief over de alligator en zijn leefomgeving. Na de show hadden we nog de mogelijkheid om op de foto te gaan met een babyalligator van 2 jaar oud. Het mooie aan dit park was dat je éénmalig een fee betaalde voor de Boottrip, de show en de 2 foto's, dus geen extra's.

Na de everglades zijn we teruggereden naar Fort Lauderdale en zijn we nog even naar Dania Beach gegaan en hebben daar even in zee gezwommen en op het strand gelegen.

's avonds te voet naar een restaurantje dat bijna om de hoek lag, zegt Sydney ineens, "kijk daar ligt een slang in het gras" en jawel daar ligt een serieuse slang heerlijk in de avondzonnetje "bij te bruinen". We zijn er toch met een iets grotere boog omheen gelopen. We hebben heerlijk gegeten bij Flanigan's Seafood Bar and Grill. Echt een aanrader.

Nu de reisblog bijwerken en morgen op tijd opstaan, we gaan dan naar Orlando. Tevens is het de verjaardag van Bertie dus gaan we iets extra's doen. Wat weten we nog niet, maar dat zien we morgen wel weer.

Bye Bye

Dag 15 Orlando Kennedy Space Center
Dag 13 Fort Lauderdale
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 17 september 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://osmi.nl/