Dag 19 Tampa Busch Garden

Hallo iedereen,

Vandaag stond er weer een "pretpark" op ons schema. Nou ja Pretpark, het is eigenlijk een grote dierentuin, waar ook nog een paar (nou ja paar) Achtbanen en attracties staan. Het park is heel mooi aangelegd en heeft verschillende thema's. De thema's zijn gerelateerd aan verschillende continenten en/of landen.
Zo loop je vanuit Egypte direct door naar Congo etc. De dierenverblijven zijn heel erg groot en aangelegd met veel detail en flair. Op verschillende tijden wordt er door de verzorgers een praatje gehouden en kan je ook vragen stellen. Ze nemen alle tijd daarvoor en hebben echt passie voor hun vak.

Als je de trein neemt dan rijd deze dwars door de savanne, een beetje beekse bergen, alleen hier zijn sommige dieren wel heel dichtbij. Zo liep er een neushoorn direct naast het spoor en kon je hem bijna aanraken. Gelukkig raakte hij ons niet aan, want ik weet niet wie er dan gewonnen had, de trein of de neushoorn.

Naast deze geweldige dieren staan er ook wel wat attracties en omdat het niet druk was (max. wachtrijen van 10 min) , ook een achtbaantje meegepakt.

Ons hotel zit letterlijk om de hoek, dus vanochtend zijn we op ons gemak heen gelopen en waren we net na 10.00 uur in het park. Om 18.00 uur sluit het park weer en waren we om 18.15 uur in het hotel.

Nu even douchen en straks nog een hapje eten.

Morgen nog een relaxdag met wat sightseeing , strand aan de golfcoast bezoeken etc. Het word weer een heerlijk dag met zon en een klein briesje en een graad of 29/30 celcius.

Voor iedereen in Nederland een leuke en goeie koningsdag en tot morgen.

Bye Bye 

Dag 20 Tampa en omgeving
Dag 18 Tampa
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 17 september 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://osmi.nl/