Dag 20 Tampa en omgeving

Goedemorgen Nederland, maar ook New York USA , Sydney Australië en Cochem Duitsland.(ben dat de afgelopen weken helemaal vergeten te vermelden). Onze lezers zitten al over the World.

Wij hopen dat diegene in Nederland een goede Koningsdag hebben gehad. Hier in Tampa hebben we er in ieder geval niets van meegekregen.

Vanochtend na het ontbijt zijn we downtown Tampa gegaan en hebben een rondje gelopen op de Riverwalk. Een hele leuke wandeling langs de rivier. 's avonds zou deze ook nog mooi verlicht zijn, wij hebben hem lekker in het zonnetje gedaan.

Na downtown Tampa zijn we naar St. Petersburg gereden, nee niet in Rusland, maar ook aan de Golf van Mexico ligt het leuke plaatsje St. Petersburg. Het zou één van de mooiste stranden hebben aan de golfcoast en dat hebben we dus even gecontroleerd..................... Nou het klopt, het is er inderdaad erg mooi. Dus nadat we in de Caribische zee, De Atlantische oceaan hebben gezwommen, kunnen we dus nu ook de Golf van Mexico afkruisen.

Nadat we even op het strand hebben gelopen hebben we ook nog een heerlijk milkshake genomen op een terras op het strand, er was zelfs live muziek. De auto stond naast het strand op de parkeerplaats, welgeteld was het $1.00 per uur wat je moest betalen, O ja een dagkaart was $6. Dat gaan we in nederland niet redden.....

Nadat we, voor ons gevoel, genoeg zon hadden gehad zijn we weer richting Tampa gereden. Daar zou vlakbij het hotel een groot park zijn met leuke wandelroutes. Het park heet Lettuce Lake Park, wat staat voor "sla meer park". De naam is ontstaan omdat er heel veel planten groeien die een beetje op een blad sla lijken.

Ook hier moesten we betalen voor het parkeren en toegang tot het park. Maar liefst $2 dollar per auto. Er werd ons wel gezegd dat we moesten oppassen voor de wilde beesten die in het park aanwezig waren en dat ze niet gevoerd mochten worden.

Welke beesten zijn we tegengekomen :

3 alligators
1 wasbeer
1 havik of valk op een tak, 4 grotere roofvogels in de lucht
een paar zoetwater otters

Uiteraard ook een heleboel eekhoorns en vogels. Het was een boardwalk door het bos gelegd, zodat je heerlijk kon rondlopen.

volgens de beschrijvingen zouden er ook slangen moeten zijn, maar wij zijn ze niet tegengekomen.

Al met al een hele leuke dag weer, die ook weer heel snel voorbij ging. Vanavond nog een hapje eten en daarna de koffers voor de terugreis inpakken. Morgen vertrekken we na het ontbijt naar Fort Lauderdale. Daar moeten we om 15.00 uur de auto inleveren en om 18.23 uur (local time), vliegen we terug, via een overstap in Detroit, naar Amsterdam.

Wanneer het volgende (en wellicht laatste) verslag komt weet ik nog niet, dus hou je email of de blog in de gaten.

Doei vanuit Tampa Florida 

Dag 21 de terugreis
Dag 19 Tampa Busch Garden
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 17 september 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://osmi.nl/