Dag 8 Zeedag

Vandaag doen we geen eiland aan, maar blijven we varen. Dit keer proberen we dus wel uit te slapen, en jawel dat lukt ook zeker en we worden pas om 8.00 uur wakker. Langzaam maar omkleden en naar de Windjammer, dat is onze eetzaal. Omdat we nu wel wat later zijn als andere dagen is ons plekje nu (toch niet bezet), echter ligt deze precies in de zon en aangezien die wel heel erg krachtig is besluiten we toch om in de schaduw te gaan ontbijten.

Voor de rest hebben we deze dag weinig gedaan, we hebben later die ochtend nog wat gesport in de fitnessruimte. Het was vandaag erg warm en er stond weinig wind, dus bij het zwembad zitten was niet echt een optie, maar we hebben een eigen balkon met schaduw dus dat zit eigenlijk veel lekkerder, groot voordeel is dat als je voelt dat je ogen zwaar worden je deze gewoon dicht kan doen.

Voor het eten nog even naar een Goochelaar geweest die optrad in het theater. Ook deze persoon zou in Amerika erg beroemd zijn, wij hadden nog nooit van hem gehoord, maar hij was wel erg leuk en goed. Ongelofelijk dat je wordt "bedonderd" waar je bijstaat. Voor diegene die het willen weten (en willen googlenen) hij heet Bill Cook.

Na het eten nog even een rondje gelopen over het dek om het eten te laten zakken en dan nog even de reisblog voorbereiden. Omdat we geen vaste wifi hebben typ ik dit verslag alvast uit in een tekstverwerker. Als we dan aan land liggen maak ik via mijn gsm verbinding met de reisblog en kopieer ik snel de tekst in de website en verbreek dan weer de verbinding. Mochten we de komende dagen op Curaçao of Aruba een betere Wifi verbinding hebben zal ik weer wat foto's uploaden, tot die tijd zullen jullie het met alleen tekst moeten doen.

Vanaf hier een Aloha en tot ?????? 

Dag 9 Willemstad Curaçao
Dag 7 Bridgetown Barbados
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 17 september 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://osmi.nl/