Toch nog een reisblog

Beste vrienden en reisblog-volgers,

We gaan weer op reis, na in 2015 naar USA (Camperreis van Houston naar San Francisco), in 2017 een camperreis door Canada, staat er nu weer een reis voor de boeg. We gaan een cruise maken door de Cariben en aansluitend nog een kleine rondreis door Florida.

In eerste instantie wilde we hiervan geen blog maken omdat we redelijk weinig mogelijkheden hebben om iets te plaatsen. Op de boot hebben we geen internet, maar onder druk van vele (?) gaan we toch een klein reisverslag maken.

dus........

Al vorig jaar hadden we het idee om weer een reisje te maken, gekeken naar vele mogelijkheden, want er staan nog vele wensen op het reislijstje. We hebben ervoor gekozen om een boottochtje te maken en daarna nog een klein rondreisje.

Op zondag 8 april vliegen we met KLM via Atlanta naar Fort Lauderdale (Florida), daar stappen op maandag 9 april op de Serenade of the Seas, een middelgroot Cruiseschip van Royal Caribbean. Met dit schip varen we naar 5 eilanden, Antigua, St. Lucia, Barbados, Curacao en Aruba. Op 20 april komen we dan vervolgens weer aan in Fort Lauderdale.

Als op op 20 april aankomen gaan we onze huurauto ophalen en hebben we voor 2 dagen een hotel in Fort Lauderdale. 's Avonds komt Sydney vanuit New York naar Fort Lauderdale gevlogen en zal een gedeelte van de floridareis meegaan. Na Fort Lauderdale gaan we nog naar Orlando en Tampa. Op 28 april vliegen we weer naar huis om daar op zondag 29 april aan te komen.

Via deze reisblog willen we jullie toch een klein beetje op de hoogte houden van onze belevenissen. 


Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en we zien jullie reacties graag verschijnen. Veel leesplezier en "See you later Alligator" ........

Cruise Caribisch gebied & Florida 2018
Dag 22 De laatste dag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 17 september 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://osmi.nl/