Dag 14 Blue Lake Naples

11 juni 2019

Goedemorgen Nederland, Gute Morgen Deutschland,

Hier dan ook maar gelijk de blog voor vandaag. Ben ik tenslotte weer bij.
Vanmorgen rustig aan gedaan, het was vandaag maar een korte etappe naar Naples. Nee niet Naples in Italië, niet Naples in Florida, maar Naples in de staat Idoha. We hadden vandaag een tussenstop gepland bij een waterval en hebben die stop gelijk maar gebruikt om te ontbijten. Het was echter niet zo'n grote parkeerplaats, maar aangezien we helemaal alleen stonden maakte dat eigenlijk ook weer niet uit.

De route was zeer gevarieerd, door bossen en heuvels, dan weer grasland en (vee)boerderijen en ook door een aantal dorpjes. De temperatuur begon ook steeds meer op te lopen. Uiteindelijk was het zo tussen de 25 en 28 graden, dus hebben we een korte tussenstop gedaan in een dorpje met een McDonalds voor een heerlijke, verfrissende McShake.

Om 14.30 uur reden we de camping op, een mooi, kleine terrassencamping aan een klein blauw meertje. Wellicht heet het daarom Blue Lake RV Campground !!!!

We besluiten om hier 2 dagen te blijven staan en morgen dus een rustdag te nemen…………………..maar er zijn in de buurt een aantal mooie trails dus wellicht wordt het dan toch een actieve dag. Jullie lezen er alles over in de blog van morgen.

Onderweg wel weer genoeg wildlife gezien, een Bald Eagles nest en zelfs een uil op een telefoonpaal. Allemaal weer erg indrukwekkend die live te zien.


See you …………….

Diersoort nieuw Totaal​
Walvis​ 12​
Dolfijn​16​
Zeehond​4​
Zwarte Beer​3​
Bruine Beer / Grizzly​0​
Bald Eagles​2​9​
Berggeit ​1​
Zee otter 2​
Zeeleeuw ​3​
Wasbeer ​2​
Berg marmot ​1​
Ree / Hert ​7​
Das​2​
Kalkoen​1​
Uil​1​1​
Bison​0​

Locatie (Map)

Dag15 Blue Lake Naples II
Dag13 Kettle Falls (USA)
 

Reacties 2

Gast - Betty op woensdag 12 juni 2019 07:57

Jullie moeten wel veel kleren bij jullie hebben met zulke temperatuur verschillen! Geniet van de rustdag en van de mooie natuur!

Jullie moeten wel veel kleren bij jullie hebben met zulke temperatuur verschillen! Geniet van de rustdag en van de mooie natuur!
Gast - Sydney op woensdag 12 juni 2019 08:29

mooie trein op de foto!!!

mooie trein op de foto!!! :o :D
Gast
zondag 20 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://osmi.nl/