Fontgrootte: +

  Dag15 Blue Lake Naples II

  12 juni 2019

  Goedemorgen Nederland, Gute Morgen Deutschland,

  Vandaag hebben we een rustdag en geen reisdag, dus vanmorgen eerst geprobeerd om uit te slapen, nou vergeet het maar, klokslag 07.00 uur waren we weer wakker. Nu ook omdat het zonnetje al heerlijk op de camper stond te schijnen. Dus koffie zetten en buiten ontbijten. We gaan straks een hike maken (vroeger heette dit gewoon een wandeltocht, maar hike staat wel stoerder), dus we gaan een hike maken naar een waterval. We moesten daarvoor wel een klein stukje met de camper, maar konden die op een parkeerplekje (heel kleintje!!!!!!), neerzetten. Er was een toch naar de downfalls en de upperfalls. We hebben eerst de downfalls gedaan, deze was ook al redelijk indrukwekkend, maar eigenlijk het pad er naar toe was nog veel mooier en leuker. Omdat we nog fit waren hebben we ook nog de hike naar de upperfalls gedaan. Dit was zeker de moeite waard, heel erg mooi.

  Na onze sportieve wandeling uhhhh nee Hike zijn we weer terug naar de camping gegaan, waar de rest van de middag en avond heerlijk lui op een stoel gezeten hebben en een boek hebben gelezen.

  Morgen gaan we weer verder en gaan we naar het eerste nationale park, Glacier. Het moet er erg mooi zijn dus we zijn erg benieuwd.

  ps. de wifi is hier weer erg traag, dus foto's komen later

   De Wildlife teller : 

  Diersoort​ Nieuw​ Totaal​
  Walvis​ 12​
  Dolfijn​16​
  Zeehond ​4​
  Zwarte Beer ​3​
  Bruine Beer / Grizzly ​0​
  Bald Eagles​9​
  Berggeit​1​
  Zee otter​2​
  Zeeleeuw​3​
  Wasbeer2​
  Berg marmot​1​
  Ree / Hert​7​
  Das​2​
  Kalkoen​1​
  Roofvogel (Buizerd/Havik ed)​4​
  Uil​1​
  Bison​0​

  Locatie (Map)

   

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
  Gast
  zondag 18 augustus 2019