Dag 28Denver / Central City

25 juni 2019

Goedemorgen Nederland, Gute Morgen Deutschland,

Alweer bijna de laatste dag. We hebben vanochtend eerst op ons gemak ontbeten en koffie gedronken. We hopen dat evt. toch nog de Trail Ridge Road open zou zijn/gaan, dus eerst maar een stukje rijden richting het Visitor Center, daar heb ik weer telefoonontvangst en kan ik de hotline bellen voor info. De info op het bandje is nog steeds dat de weg dicht is en dat men niet weet wanneer deze weer open gaat. Helaas………..we zullen dus nog een keertje terug moeten komen……..

We rijden alvast maar richting onze laatste camping en zullen onderweg nog wel iets moois of leuks tegenkomen. En inderdaad we zien een bordje met Dag recreatie, ziet er leuk uit. Dus wij die kant op. We stijgen langzaam maar zeker naar 10300 ft (3139meter), komen langs een ranger, maar met onze AnnualPass kunnen we weer doorrijden. De sneeuw aan de kant van de weg wordt steeds hoger en bij de parkeerplaats zien we duidelijk hoe hoog hier de sneeuw kan zijn.
We lopen een leuke trail rond het meertje,met weer prachtige uitzichten. Het weer is ook geweldig en het begint zelfs op deze hoogte warm te worden. (Niet te vergelijken zoals het nu in NL is!)

We drinken nog wat en gaan dan verder naar de KOA, we hadden vorige week deze camping alvast gereserveerd. Het (camper/camping)seizoen is nu echt begonnen en dat is ook duidelijk te merken. Gelukkig was er nog plaats en daarom maar gelijk gereserveerd. Het is een vrij nieuwe KOA, dus alles is nieuw en ze zijn ook nog plaatsen aan het maken. Het ligt bovenop een berg, net voorbij het Goldrushstadje Central City. Als je daar doorheen rijd is dat ook wel te zien, veel westernstijl huisjes, casino's een echt druk toeristenstadje. Op de camping merk je daar echter helemaal niets van.

Inmiddels zijn de koffers weer gepakt, de camper opgeruimd en morgenvroeg rijden we naar Road Bear om dit "huisje op wielen" weer terug te geven. We worden door Road Bear naar het vliegveld van Denver gebracht en vanuit daar vliegen we via een tussenstop in Indianapolis naar Amsterdam.

Het is een geweldige reis geweest, de cruise was echt top en ook de camperreis wat uitstekend.

Als ik thuis ben zal ik de reisblog nog wat aanvullen met de laatste dag en de foto's ook in het fotoalbum verlinken. Daarnaast komt er ook nog een korte impressie videofilm , die uiteindelijk ook op de blog zal verschijnen.

Iedereen heel erg bedankt voor het volgen, jullie reacties en het meelezen van onze geweldige reis. We hebben nog een heleboel andere foto's en filmmateriaal dus wil je dit een keer zien dan nodigen wij jullie graag uit bij in thuis.

groeten van Bertie en Oscar


 De Wildlife teller : 

Diersoort​ Nieuw​ Totaal​
Walvis​ 12​
Dolfijn​16​
Zeehond ​4​
Zwarte Beer ​3​
Bruine Beer / Grizzly ​0​
Bald Eagles​19
Berggeit​1​
Zee otter​2​
Zeeleeuw​3​
Wasbeer2​
Berg marmot​1​
Ree / Hert​68+ (heel veel)
Das​2​
Kalkoen​1​
Roofvogel (Buizerd/Havik ed)​30
Uil​1​
Bison​84+ (heel veel)
​Eland​80+ (heel veel)
​Vos​6
​(steen)bok​80+ (heel veel)

Locatie (Map)

Weer thuis
Dag27Rocky Mountains III
 

Reacties 9

Gast - Betty op woensdag 26 juni 2019 04:38

Wat jammer nou dat jullie de hike niet konden doen, nu MOETEN jullie nog een keer, dat is vast een straf! 😉
Bedankt dat jullie zulke gezellige verslagen van jullie geweldige reis hebben geschreven voorzien van prachtige foto’s! Goede reis terug en tot ziens!! 👋🏻

Wat jammer nou dat jullie de hike niet konden doen, nu MOETEN jullie nog een keer, dat is vast een straf! 😉 Bedankt dat jullie zulke gezellige verslagen van jullie geweldige reis hebben geschreven voorzien van prachtige foto’s! Goede reis terug en tot ziens!! 👋🏻
Gast - Lucie op woensdag 26 juni 2019 05:47

Heel leuk om mee te lezen! Veel gedaan. Goede terugreis en gelukkig is het hier, als jullie thuiskomen, niet meer zo bloedheet

Heel leuk om mee te lezen! Veel gedaan. Goede terugreis en gelukkig is het hier, als jullie thuiskomen, niet meer zo bloedheet:D
Gast - Kevin op woensdag 26 juni 2019 07:15

Safe travels and see you soon!

Safe travels and see you soon!
Gast - ‘Scheltax’ op woensdag 26 juni 2019 07:17

Ik neem aan Minneapolis en niet Indianapolis morgen....

Ik neem aan Minneapolis en niet Indianapolis morgen....
Gast - Doris en Steef op woensdag 26 juni 2019 09:02

Het was weer prachtig!!
Goede reis terug naar huis!
Groetjes vanaf Schiermonnikoog 👋👋

Het was weer prachtig!! Goede reis terug naar huis! Groetjes vanaf Schiermonnikoog 👋👋
Gast - Giorgio en Bertie op woensdag 26 juni 2019 10:26

We kregen weer een rits verslagen binnen. Leuk om te lezen en te zien en Bert, jij hebt tenminste onze voornaam geeerd, nu weten we hoe t zit! Jongelui, goed gedaan! En een goede terugreis Hier worden jullie wel weer warm!

[b]We kregen weer een rits verslagen binnen. Leuk om te lezen en te zien en Bert, jij hebt tenminste onze voornaam geeerd, nu weten we hoe t zit! Jongelui, goed gedaan! En een goede terugreis ;)[/b]Hier worden jullie wel weer warm!
Gast - Sydney op donderdag 27 juni 2019 13:24

Welkom thuis!!

Welkom thuis!!
Gast - Miriam op donderdag 27 juni 2019 16:07

En toch mis ik op de wildlife teller de eenden, toch Sterre?!

En toch mis ik op de wildlife teller de eenden, toch Sterre?!
Gast - Therese op zaterdag 29 juni 2019 07:23

In 1 woord geweldig..thuis op de bank en toch op reis via jullie verhalen en prachtige fotos.
We komen snel de fietsendrager terugbrengen en dan natuurlijk naar de verhalen luisteren.

In 1 woord geweldig..thuis op de bank en toch op reis via jullie verhalen en prachtige fotos. We komen snel de fietsendrager terugbrengen en dan natuurlijk naar de verhalen luisteren.
Gast
donderdag 28 oktober 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://osmi.nl/