Dag 18 San Francisco

Vanochtend was het dan echt zover, we moesten nu de Camper gaan inleveren. Na een kleine 1,5 uur rijden waren we lekker op tijd bij Cruise America. Het inleveren ging erg snel en vlotjes, zodat we al vroeg met de Taxi naar ons Hotel konden........maar het is ook Spitsuur in San Francisco dus de rit naar het Hotel duurde "ietjes" langer!!!!!!!!!!!

Na te hebben ingecheckt zijn we naar de pier gelopen, die letterlijk in de achtertuin ligt. Vanuit de slaapkamer zou je (als er geen aardewal met bomen zouden liggen) zo op Alcatraz kunnen kijken......Als je vervolgens dan naar de andere kant kijkt zie je de Golden Gate Bridge liggen dus al met al een mooie locatie voor de laatste nacht.

We zijn lekker in het zonnetje richting de pier gelopen en daar is ook al genoeg te zien. In en rondom het water, op de boulevard en in de lucht.
Uiteraard zijn we ook naar Pier 39 gelopen en hebben daar de zeeleeuwen bekeken, gehoord en geroken. Wat een stelletje herriemakers zijn dat.

Wat zeker niet mag ontbreken is de beroemde "Cable car". Met deze bijzondere "tram" zijn we downtown San Francisco gereden, waarbij je ook voorbij LombardStreet komt.

De rit met de "tram" is gewoon geweldig om te doen en ook leuk om als toerist lekker op de treeplank te staan.

Na ons ritje met de Tram zijn we nog heerlijk wat gaan eten en zitten we nu moe maar voldaan in het hotel aan onze foto's te werken en de reisblog bij te houden. Straks op tijd naar bed en morgenvroeg na het onbijt naar het vliegveld.

Het was vandaag ook weer een bijzonder en mooie dag. Één van de zo vele deze hele vakantie, maar aan alles komt een eind.

Dit is echter nog niet de laatste update, die komt één dezer dagen als we weer in Nederland zijn.

Vanuit San Francisco : Bye Bye

DE LAATSTE UPDATE
Dag 17 San Mateo
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://osmi.nl/