Dag 6 Grants New Mexico

Dag 6 Grants New Mexico

Vandaag ook weer vroeg uit bed want we willen weer wat km maken......of in ons geval miles. De route van vandaag van Carlsbad maar Grants. Het navigatiesysteem wilde ons via 2 Interstates sturen, maar daar hadden wij niet zoveel zin in, dus even ouderwets de kaart erbij gepakt en een leukere en mooiere route uitgezocht, deze was dan uiteindelijk 3 km korter, maar wel 10 minuten langer en 100 maal mooier. Net voor Rosswel zijn we afgebogen richting de bergen. We hebben rondom Rosswel nog goed gekeken, maar ook wij hebben geen vliegende schotels of marsmannetjes gezien.......

Omdat we al om 7.00 uur vertrokken waren en nog niet ontbeten hadden, hebben we traditiegetrouw lekker onderweg ontbeten. Zoals gezegd deze route dwars door de bergen was erg mooi en ook leuk. Heuvel op, heuvel af en schitterende uitzichten.

Na een tussenstop in Grants bij de Wallmarkt was het nog maar een stukje naar de KOA Camping in Grants. Deze camping is niet echt bijzonder, maar de ligging is wel mooi en de enige buren die we hebben zijn wat paardjes.
Toen we vanmiddag aankwamen was het nog niet echt druk, maar naarmate het later werd, kwamen er steeds meer Campers het terrein oprijden. NIet dat het nu echt vol is, maar staan niet meer zo alleen.

Morgen gaan we naar de Grand Canyon, daar staan we 2 dagen op Mather Campground of we daar Internet hebben weten we niet dus het kan even een paar dagen stil zijn.

Howdy folks en tot (hopelijk) morgen. 

DAG 7 Grand Canyon
Dag 5 Carlsbad
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://osmi.nl/