Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 9 Zeedag

Goedemorgen,

Pffff. Wat moet ik nu weer schrijven, Oké, zo'n dag op zee, 't is rustig maar soms ook een beetje lastig om te bedenken waarover ik jullie kan vertellen. Maar goed, toch even er voor gaan zitten en zien wat er uitkomt.

Vanochtend eerts eens geprobeerd lekker uit te slapen, nou het was zeker 8.00 uur voordat we echt wakker werden, dus opfrissen, douchen en naar het ontbijt. Een heerlijk plekje nog gevonden op het buitendek, uit de wind was het nog goed te doen.

Daarna snel naar de Crowns Nest voor de echte bak koffie, de socials bijwerken en nog wat lezen. Straks nog naar de theaterzaal voor een presentatie door ons eigen Antarctica team.

Later op de middag zijn de dames naar de film Barbie geweest en heb ik op het balkon wat gaan stoeien met AfterEffects en PremierePro voor de vakantiefilm. Beetje uitproberen met de beelden, alvast een idee krijgen hoe het eruit kan gaan zien.



Het diner is culinair verwennerij op zee. En na het eten? Een geweldige show met twee Amerikanen en een Brit die elkaar uitdaagden over welk continent de beste muziek heeft voortgebracht. Super vermakelijk en verrassend.

Daarna nog even een drankje gedaan in de Rolling Stone Lounge om de dag rustig af te sluiten. Lekker ontspannen en nagenieten van al het leuks van vandaag.

Het grappige is, zelfs op zo'n 'normale' dag op zee, valt er altijd wel iets tofs te beleven op deze reis.

Morgen, (nou ja als jullie dit lezen is het vandaag) doen we de Falkland Eilanden aan. Port Stanley heeft wel één van de lastigste havens omdat we met onze boot niet tot de pier kunnen varen blijven we in de baai voor anker liggen en worden we met de tenderbootjes aan wal gebracht. Tenderbootjes zijn die oranje-reddingsboten die aan het schip hangen. Als het weer en dan vooral de wind, te veel is, kunnen we niet overgezet worden en zal de kapitein moeten besluiten om door te varen……..dus laten we hopen op goed weer.

Hoe het afgelopen is lezen jullie in het blog van morgen.

Dag 10 Port Stanley Falkland Eilanden
Dag 8 Puerto Madryn
 

Reacties (1)

  • Betty

    zaterdag, 23 december 2023 01:31

    Het is maar goed dat er een fitness ruimte is op het schip met al dat lekkere eten! Laat jullie maar lekker verwennen. Ik hoop dat jullie van de boot afkunnen met de Tenderbootjes! Goeie reis verder en vast fijne, bijzondere kerstdagen met elkaar!

    Het is maar goed dat er een fitness ruimte is op het schip met al dat lekkere eten! Laat jullie maar lekker verwennen. Ik hoop dat jullie van de boot afkunnen met de Tenderbootjes! Goeie reis verder en vast fijne, bijzondere kerstdagen met elkaar!

Leave a comment