Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Ga je mee met ons op reis?

Nog slechts drie weken scheiden ons van wat een van de meest opwindende avonturen ooit belooft te worden. Dit jaar hebben we besloten om de feestdagen op een unieke manier door te brengen - als familie, ver weg van huis, op een plek waar een witte kerst bijna een garantie is: Antarctica.

Onze reis begint eigenlijk in het bruisende Buenos Aires, waar we ons willen onderdompelen in de levendige Zuid-Amerikaanse cultuur voordat we ons avontuur voortzetten naar het betoverende Patagonië. Een van de hoogtepunten wordt de 'Train to the End of the World', een reis die ons diep in de wildernis van Patagonië zal brengen, en we kunnen niet wachten om deze unieke ervaring mee te maken.

Maar dat is nog niet alles! Het absolute hoogtepunt van onze reis zal de cruise door Antarctica zijn, een plek die voor velen op de bucketlist staat. We zijn ons al langzaam aan het voorbereiden op de kou die ons te wachten staat, en elke stap van onze voorbereiding zorgt voor nog meer opwinding.

We kunnen amper wachten om de prachtige excursies te ervaren die gepland staan en de verbijsterende uitzichten die ons daar opwachten. En als kers op de taart hopen we enorm veel wildlife te spotten, van majestueuze orka's en walvissen tot de onweerstaanbaar schattige pinguïns. Dat wordt ongetwijfeld onvergetelijk!

Onze avonturen, momenten van verwondering en grappige anekdotes zullen we allemaal vastleggen op onze blog. En jullie zijn allemaal uitgenodigd om met ons mee te reizen, virtueel dan, terwijl we deze prachtige plekken verkennen en de wonderen van de natuur ontdekken.


Dag 1 Vertrek
Aftellen.......
 

Reacties (10)

Leave a comment