Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Nog 150 dagen......

Het is eind juli 2023 en je hoort alleen maar om je heen, "fijne vakantie", "waar gaan jullie naar toe", "hoe is het weer op jullie vakantiebestemming" etc. etc., maar geen probleem hoor, onze vakantie komt nog en de voorpret wordt er niet minder om.

Wat is er in de tussentijd zo allemaal gebeurt............? Nou eigenlijks niets bijzonders. Moeders zit veel op de camping in Cochem, Miriam was nog druk met school en is zich nu aan het voorbereiden op de komst van Jess. Ik hoor jullie denken, wie is Jess, nou Jess is het nieuwe hondje die vanaf volgende week huize van Hees weer gaat bewonen en ik ben bezig met de voorbereidingen voor het NK Atletiek die in het weekend van 28,29 en 30 juli worden gehouden bij AV Sprint Breda.

We hadden al de cruiseroute en de excursies met jullie al eerder gedeeld. We hebben nu ook de vliegreis en de 1e overnachting geboekt.


We vliegen op 14 december met de KL701, een Boeing 787-9 in 13:55 uur  rechtstreeks naar vliegveld Ezeiza Ministro Pistarini in Buenos Aires.
Daar zullen we of een Uber of een Taxi nemen naar ons Hotel, deze ligt op 30 km van het vliegveld. We hebben gekozen voor het NH City Buenos Aires, wat weer op loopafstand ligt van het Plaza de Mayo en Casa Rosada en op 4,5 km ligt van de cruisehaven.
We komen 's  vrijdags ochtends aan op het vliegveld dus hebben ook nog de hele vrijdag om een stuk van Buenos Aires te verkennen.
Op zaterdag 16 december kunnen wel al inschepen op de Oosterdam, maar we varen pas zondag's uit, dus ook de zaterdag kunnen we genieten van deze grote stad. Wat we gaan doen weten we nog niet, maar ben er zeker van dat het goed komt.
Op Zondag Om 07.00 uur 's ochtends (plaatselijke tijd) varen we dan uit naar de volgende haven en dat is Montevideo in Uruguay.

Wij hebben er nu al zin in, ondanks dat het nog 150 dagen duurt voordat we uitvaren. Ondertussen hebben we dan nog wel een hond op te voeden, de Wijnfeesten in Cochem te bezoeken, een zomer-tenten-kamp te organiseren. Dan hebben we nog Quetschefest in Cochem-Sehl, de Singelloop en tot eind oktober ook nog de camping in Cochem. Al met al nog genoeg te doen.

Wij wensen iedereen die wel in deze periode van hun vakantie gaat genieten, heel veel plezier, rust lekker uit en tot de volgende blog.


Aftellen.......
Excursies geboekt
 

Reacties (5)

 • Therese

  zaterdag, 22 juli 2023 01:51

  Jullie bezigheden lijstje tot aan de grote reis incl. de komst van Jess zijn al 3 seizoenen vullend en ziet er top uit

  Jullie bezigheden lijstje tot aan de grote reis incl. de komst van Jess zijn al 3 seizoenen vullend en ziet er top uit :D
 • Betty

  donderdag, 20 juli 2023 21:03

  Die 150 dagen zullen omvliegen met alle activiteiten die jullie vóór 14 december nog hebben. Geniet ervan en ook van de voorbereidingen voor de cruise!

  Die 150 dagen zullen omvliegen met alle activiteiten die jullie vóór 14 december nog hebben. Geniet ervan en ook van de voorbereidingen voor de cruise!
 • Bertie

  donderdag, 20 juli 2023 10:46

  Altijd leuk vakantie! Ik ga zaterdag 3 weken naar Italië , heerlijk en ook emotioneel

  Altijd leuk vakantie! Ik ga zaterdag 3 weken naar Italië , heerlijk en ook emotioneel

Leave a comment