Reisblog Familie van Hees
Menu
nlende
Fontgrootte: +

Dag 27 Christina Lake

Goedemorgen, Vandaag krijgen jullie 2 blog, die van gisteren en die van vandaag. Snappen jullie het nog?

Gisteren hadden we geen goed internet, niet met de telefoon en ook niet op de camping. We stonden op een simpele camping bij Christina Lake en omdat het niet zo'n geweldige camping was en ook de omgeving nog niet spectaculair hebben we besloten om maar 1 nachtje te blijven.

De route van Manning Park naar Christina Lake is echter wel een ansichtkaart. Wat een boel natuurschoon. De nacht in Manning Park was wel fris (moeders zou zeggen koud), maar als je goed onder de dekens bleef dan viel het wel mee. Maar wie gaat er nou als eerste uit bed om even de verwarming aan te zetten……. Oké ik ga al!!!!!

We hebben eerst ontbeten op de camping met uitzicht op sneeuw en de verwarming was nog aan. Toen om ons gemak alles weer rijklaar gemaakt, dus stroom eraf, afvoer opbergen en de waterslang ontkoppelen, ook niet de slide-out intrekken anders ben je wel heel erg breed op de weg.Wat is de scenery toch ontzettend mooi, we zoeken een mooi plekje op koffie te drinken en te lunchen. Hé hier verderop wordt een parkeerplaats aangeven, het lijkt wel diezelfde parkeerplek die Bertie en ik 3 jaar geleden ook gevonden hadden…….ja hoor het is diezelfde plek en ook het bankje is nog vrij (note : daar we de enige waren op de parkeerplaats, waren de andere tafeltjes ook nog vrij, maar dat is een detail).

Einde van de middag met heel veel wow indrukken en een heleboel hoogte en dal kilometers moeten we voor de eerste keer tanken. Oei dat doet toch wel pijn (1 liter benzine kost hier $1.88)……………

We komen aan op de camping en zoals eerder geschreven blijven we maar een nachtje, we installeren ons en 's avonds doen we nog een spelletje……. Welterusten en tot morgen.

Locatie (Map)

Dag 28 Fort Steele
De route is bekend
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply