Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 45 Vancouver/White Rock

Goedemorgen, Een beetje later dan jullie van mij gewend zijn, maar ik moest nog even wat tijd vinden om deze blog te schrijven.

Vanochtend zijn wij wakker geworden van het vele verkeer dat over de Lions Gate Bridge rijd, want we staan op deze camping zowat onder de brug. Na de koffie en het ontbijt weer de camper rijklaar gemaakt. Vandaag maar een korte rit, al hoe wel we moeten van Vancouver Noord naar het zuiden van Vancouver en dat is een rit van een kleine 56 km, maar we moeten dwars door de stad dus de reistijd is ruim een uur.

We komen net na 11.30 uur aan in White Rock en we worden daar hartelijk ontvangen door Juul, Miria en uiteraard door Binky. Eerst koffie drinken…….heerlijk weer eens een goed bak koffie na al die oploskoffie die we in de camper hebben.

De tijd vliegt voorbij en aan gesprekstof geen gebrek. We zetten de camper nog even goed en geven een rondleiding door ons huis op wielen. White rock ligt in het zuiden van Vancouver tegen de Amerikaanse grens aan en aan de Semiahmoo Bay. Het is super mooi weer, het zonnetje schijnt lekker en ook de wind is niet koud. We lopen even met z'n alle naar de pier en het is ook vrij druk. Het is voor de Canadezen long-weekend dus veel Canadezen zijn vrij en genieten ook van het mooie weer.

Ook vanavond steken we de BBQ aan, dit keer de gasbbq want openvuur of een firepit mag niet in Vancouver aria. Tessa en Joris zijn er ook inmiddels, het is super gezellig en we zitten nu aan een heerlijk wijntje terwijl ik deze blog schrijf.

Morgen gaan we ……………iets doen, wat we gedaan hebben krijgen jullie morgen wel te horen.


Locatie (Map)

Dag 46 White Rock
Dag 44 Vancouver Noord
 

Reacties (1)

  • Therese

    zaterdag, 21 mei 2022 04:03

    Oke Canada heeft een aparte verdeling qua weer. Maar als het er mooi is is het er ook echt mooi en aangenaam.
    Je zal er maar mogen wonen. Al die ruimte, natuur en en en alles!

    Oke Canada heeft een aparte verdeling qua weer. Maar als het er mooi is is het er ook echt mooi en aangenaam. Je zal er maar mogen wonen. Al die ruimte, natuur en en en alles!

Leave a comment