Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 10 Ontscheping en Camper ophalen Seattle

7 juni 2019

Goedemorgen Nederland, Gute Morgen Deutschland,

De eerste helft van de vakantie zit erop. De cruise naar Alaska was een geweldige reis. Veel gezien, lekker gegeten en heerlijk worden verwend, vanaf nu moeten we weer alles zelf doen.

We hebben ervoor gekozen om de express uitcheck te doen. Dit scheelt een hoop wachten, zowel in de terminal als later bij de taxi's, maar dat het zo snel zou gaan had ik nou ook weer niet verwacht.
Even na 08.00 uur liepen we van de boot af en de laatste douane check ging heel erg vlot. De taxi standplaatsen voor Uber taxi's ed. is een kleine 5 minuten lopen, maar het zonnetje schijnt dus dit is geen straf, nog even een laatste blik en groet naar de Ovation of the Seas, een geweldig groot schip van Royal Caribbbean.

Op de taxi standplaats de Uber app. geactiveerd en prompt 12 minuten later kwam de taxi voorrijden en bracht ons ook vlot naar de camper verhuurder Road Bear. Eigenlijk hadden we pas een afspraak op 11.00 uur, maar alles ging zo vlot zodat we al iets over 9.00 uur binnen stapte. We hebben de situatie uitgelegd en ze vonden het bij Road Bear helemaal niet erg en zijn direct begonnen met klaarmaken van onze camper. De formulieren en andere papieren werden ingevuld en na een rondje uitleg rondom de camper zaten we om 10.00 uur al op de snelweg richting de Walmarkt voor de eerste boodschappen. Na een flinke winkelwagen te hebben volgeladen hebben we op de parkeerplaat van de Walmarkt geluncht. Goed gesterkt doorgereden naar de 1e camping van deze tour, KOA Lynden. Deze is net voor de Canadese grens, die we morgen oversteken om een bezoek te brengen aan Juul Heijblom die net over de grens in Canada woont.

Op de camping de camper ingericht, koffers uitgepakt en bedden opgemaakt. Is elke keer weer een hele klus om alles zijn plekje te geven, maar alles staat/ligt nu op zijn plek. Als avondeten snel wat makkelijkst gemaakt, pasta met bolognesesaus, altijd lekker.

Nu de blog updaten, e-mails beantwoorden, facebook bijwerken etc. en straks naar bed voor een eerste overnachting in ons huis op wielen. We zullen het schommelen van de boot wel missen.

Vandaag niet echt veel Wildlife gezien, in de verte wel wat roofvogels, maar die waren te ver weg om te identificeren wat het precies was, dus die tellen niet mee.

De rest van deze blog zal te lezen zijn in de rubriek : Camperreis USA 2019Dag 9 Victoria
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment