Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 26 Vancouver / Manning Park

Goedemorgen, jullie hebben geluk (hoop ik), want waar we nu staan hebben we 2 balkjes 3G verbinding dus hopelijk gaat het lukken met de foto's.

Vanochtend kwamen we dan aan in Vancouver, we konden gelukkig snel van boord en om 7.50 uur stonden we op de kade te wachten op onze Uber. Deze kwam 6 minuten later al aanrijden. Zo dat gaat lekker vlot zo. Inmiddels Miriam ook verwittigd dat we in de Uber zaten en onderweg gingen naar haar Hotel………………echter de Marathon van Vancouver was ook al gestart en aangezien het Hotel precies in het parkoers lag was het lastig om daar te komen. Onze chauffeur wist het op een gegeven moment niet meer en vroeg of Miriam wellicht naar ons kon komen. Dankzij de digitale techniek van tegenwoordig is dat erg makkelijk. Even je locatie delen en Miriam wist waar wij stonden te wachten en ja hoor nog geen 10 minuten later heeft zo ons gevonden. In de tijd dat we stonden te wachten hebben we wel de lopers voorbij zien komen. Echt leuk………

Nu snel de stad uit voordat het nog drukker gaat worden, gelukkig moeten wij de goede kant op en aangezien het ook zondag is merk je dat het verder gewoon niet druk is. Met een kleine stop bij een verkeerscontrole (onze chauffeur reed iets te hard), komen we dan net na 09.00 uur aan bij Fraserway. Ook hier zijn we ook weer snel aan de beurt en na alle papieren rompslomp en nakijken van ons huis op wielen, zijn we ook hier weer snel vertrokken.

We rijden eerst naar de Walmarkt en doen hier groot inkopen, pfffff….. een flinke winkelwagen vol, maar dan kunnen we er ook weer tegen de komende dagen. Het is inmiddels rond 12 uur dus we lunchen maar op de parkeerplaats van de Walmarkt. Na de lunch gaan we dan eindelijk onderweg, de eerste km zijn niet al te spannend, maar zodra we meer en meer richting Hope komen wordt de omgeving een stuk interessanter. De eerste bergen zijn nu goed te zien (incl. de besneeuwde toppen). Ons plan was om de Othelo Tunnels te bezoeken, maar door wegwerkzaamheden zijn deze niet bereikbaar dus dan maar door naar de eerste camping. Deze ligt in Manning park, een mooi stuk natuurgebied, waar Bertie en ik 3 jaar geleden ook al door heen zijn gereden.

De sneeuw langs de weg wordt steeds meer en we hopen wel dat de camping open is………….. Inmiddels staan we tussen de sneeuw hopen om onze plek en in het late middagzonnetje is het heerlijk koffie drinken. Nu nog de koffers verder uitpakken en alles een plekje geven.

Morgen gaan we verder richting……….. nou dat zien we morgen wel weer.

Locatie (Map)

Dag 25 Victoria Canada
 

Reacties (7)

 • Bensan

  maandag, 02 mei 2022 05:08

  Zelfs mountainbikes bij de camper. Lekker grote, heb je voldoende ruimte met z'n drieën. Goede reis, geniet van dat prachtige land en we volgen jullie net als de vorige weken.
  Greettzz Bensan.

  Zelfs mountainbikes bij de camper. Lekker grote, heb je voldoende ruimte met z'n drieën. Goede reis, geniet van dat prachtige land en we volgen jullie net als de vorige weken. Greettzz Bensan.
 • Sophia

  maandag, 02 mei 2022 00:19

  Van tropisch weer in de sneeuw.
  Hoe afwisselend kan het zijn
  Jullie huis op wielen gaat jullie vast nog bij veel moois brengen.
  Geniet ervan met elkaar.

  Van tropisch weer in de sneeuw. Hoe afwisselend kan het zijn :D Jullie huis op wielen gaat jullie vast nog bij veel moois brengen. Geniet ervan met elkaar.
 • Marianne Overdijk

  zondag, 01 mei 2022 23:53

  Even wennen in de sneeuw maar prachtig. Kijk al weer uit naar de foto's. Have fun!!!

  Even wennen in de sneeuw maar prachtig. Kijk al weer uit naar de foto's. Have fun!!!
 • Ronald

  zondag, 01 mei 2022 23:30

  Wel even andere weersomstandigheden…….
  Geniet er van met z’n drieën!

  Wel even andere weersomstandigheden……. Geniet er van met z’n drieën!
 • Kevin

  zondag, 01 mei 2022 22:22

  Gaaf! En leuk dat jullie nu met z’n drieën verder gaan! En kamperen tussen de sneeuw moet ook bijzonder zijn!

  Gaaf! En leuk dat jullie nu met z’n drieën verder gaan! En kamperen tussen de sneeuw moet ook bijzonder zijn!

Leave a comment