Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 24 Zeedag

Goedemorgen, hopelijk zijn jullie weer bijgekomen van de schrik dat er gisteren geen blog was en wij hopen niet dat jullie koffiepauze daardoor anders is verlopen, maar we zijn er weer.

Waarom gisteren geen blog, nou eigenlijk heel simpel we hadden gewoon niets te vertellen. Zowel gisteren als vandaag hebben we het 4G beleid doorgevoerd, jullie weten wel, gegeten, geslapen, gedronken en geluierd. Klopt wel niet helemaal want we hebben ook gesport, zijn naar het theater geweest hebben koffie gedronken, en o ja we hebben ook nog een boek uitgelezen.

Inmiddels zijn we dus al op dag 24 en de cruise zit er nu echt bijna op. Miriam is inmiddels aangekomen in Vancouver en we hadden zojuist nog even contact. Toch handig nu we in dezelfde tijdzone zitten.

Als wij zondag 1 mei aankomen in Vancouver , dan is juist ook de marathon van Vancouver. De cruiseterminal ligt net buiten het finish gebied en Miriam's hotel zit wel in het afgezet gebied dus we gaan nog even huiswerk doen over hoe we naar de camper verhuurder kunnen komen. Maar heb er alle vertrouwen in dat ons dat gaat lukken.Morgen komen we aan in Victoria Canada, de kapitein heeft ons beloof zo rond de middag aan te leggen, dus eens kijken of hij woord houdt. Ik denk dat het hem gaat lukken, ondanks dat het weer verandert is. Gisteren stond er een flinke wind en ook de golven waren wat hoger, ondanks de stabilatoren was dat ook goed te merken. Ik vond het wel lekker slapen zo op de deining, maar moeders had liever een gordel om gehad zodat ze niet uit bed zou vallen……….

Vandaag is de zee alweer een stuk rustiger, maar je merk wel dat de temperatuur aan het dalen is.

Weet verder niets (zinnigs) te schrijven dus ik zeg ………………..

Tot morgen

Dag 25 Victoria Canada
Dag 23 Zeedag
 

Reacties (2)

 • Therese

  zaterdag, 21 mei 2022 03:55

  Oscar, het is je vast al wel vaker verteld maar je hebt echt een gezellige manier van schrijven en het delen van al jullie belevenissen en de smakelijke details.!

  Oscar, het is je vast al wel vaker verteld maar je hebt echt een gezellige manier van schrijven en het delen van al jullie belevenissen en de smakelijke details.!
 • Betty

  vrijdag, 29 april 2022 22:32

  Bertie, je bent toch niet echt uit het bed gevallen?
  Jullie vallen met de neus in de boter met de ‘Singelloop’/marathon van Vancouver!
  Het is maar goed dat er gesport kan worden en dat je flink wat loopt op het schip, anders ging het knap mis met de kilo’s, wat een lekkers krijgen jullie voorgeschoteld! Blijf genieten!

  Bertie, je bent toch niet echt uit het bed gevallen? Jullie vallen met de neus in de boter met de ‘Singelloop’/marathon van Vancouver! Het is maar goed dat er gesport kan worden en dat je flink wat loopt op het schip, anders ging het knap mis met de kilo’s, wat een lekkers krijgen jullie voorgeschoteld! Blijf genieten!

Leave a comment