Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Welkom op onze reisblog

Hoi iedereen, Hallo meine deustche freunden,

(um die sprache zu ändern, klick auf die Fahne auf der website)

Het is 8 januari 2022, een nieuw jaar is begonnen, hopelijk een nieuw jaar waarin we weer wat meer kunnen ondernemen en dan bedoel ik vooral weer reizen, maar ook weer naar Cochem, evenementen die weer doorgaan etc. etc. Laten we gewoon de afgelopen 2 jaren achter ons laten en we met positieve moed naar de toekomst kijken....... en wat hebben we nog een hoop in te halen.

Door een update van Joomla3 naar Joomla4 (is het platform waarop deze website is gebouwd) is er ook helaas wat "fout"gegaan in de conversie en zijn we de gegevens van onze oude reisblog kwijt geweest.

We hebben er voor gekozen een frisse nieuwe lay-out te maken en het resultaat mag er zijn. Klik maar eens op de bovenstaande button of ga naar www.osmi.nl

Heel veel reisverhalen hebben we alweer online staan, maar we zijn nog bezig om het weer helemaal compleet te maken. Helaas zijn jullie opmerkingen van toen niet meer terug te halen, maar kijk gerust bij alle verhalen en mocht je nog wat tegenkomen of een niet werkende link dan laat het even weten dan kunnen we het aanpassen.

We gaan weer proberen om jullie digitaal mee te nemen in onze reispret, hopelijk hebben jullie er net zo veel plezier in als wij.
De komende reis zal de gecombineerde cruise en camperreis worden. De cruise door het Panamakanaal van Fort Lauderdale naar Vancouver en een aansluitende rondreis met een camper vanuit Vancouver door Canada. De eerste blogs staan daarvan al online en binnenkort volgen er nog een aantal.

Wij wensen jullie heel veel plezier met de reisverhalen en wees vrij om af en toe een reactie achter te laten. 

groetjes,

Familie van Hees


Links
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment