Reisblog Familie van Hees
Menu
Fontgrootte: +

Dag 4 Laatste dag Vancouver

Goedemorgen Nederland en Duitsland,

Wat boffen we toch met het weer, ook de vooruitzichten voor vandaag zijn geweldig. Vanochtend bij het opstaan scheen het zonnetje al en we hebben dan ook gewoon weer buiten ontbeten.

Vandaag is het Victoriaday, een nationale feestdag ter ere van de verjaardag van de 1e koningin Victoria. Wat er precies allemaal te doen is weten we niet, dus we gaan met de bus naar het centrum en daar zien we wel verder.

In het centrum van Vancouver zien we niet echt nou festiviteiten die wat met Victoriaday te maken hebben, dus we gaan maar langs de jachthaven naar de plek waar de Olymische vlam heeft gebrand. Deze route loopt helemaal langs het water en met dit weer is dat ook geen grote straf. Onderweg nog een starbucksje mee gepakt en gekeken naar de watervliegtuigen die af en aan vliegen.De plek waar het vuur heeft gebrand was een beetje een teleurstelling, nergens iets van ringen of een groot bord. (Die ringen gaan we echter nog wel in Whisper tegenkomen).

We lopen verder langs het water en nu weer richting StanleyPark. Gisteren waren we er ook al even en het heeft wel wat. Hier is het wel erg druk met fietsers, wandelaars, kinderen en ouders die op het gras picknicken etc. etc. We lopen door totaan de beroemde Totempalen om vervolgens na een korte rust weer langs het water verder te lopen met onderweg af en toe nog wat foto momenten.TOTEMPAL

We hebben de hele dag in de stralende zon gelopen en zijn ook aardig bijgekleurd, dus het wordt weer tijd om langzaam richting de camping te gaan. Weer even snel de bus gepakt daar teruglopen iets te veel van het goede zou zijn.
Miriam gaat pasta met zalm maken dus we laten ons lekker verwennen daardoor. Nu alvast wat voorbereidingen voor morgen. We willen vroeg vertrekken naar de pont om naar Vancouver Island te gaan.

Wanneer onze volgende update komt is nog niet bekend, is nog onduidelijk of er internet is op de volgende camping. Dus tot ..................??????????????

Dag 5 Campbell River Vancouver Island
Dag 3 Vancouver & Stanley Park
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a reply