Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 16 Glacier National Park

13 juni 2019

Goedemorgen Nederland, Gute Morgen Deutschland,

Vanochtend toch eerst nog even op ons gemak buiten ontbeten. Daarna alles losgekoppeld en vast gezet voor de volgende etappe. Glacier National Park. Om daar te komen moeten we echter ook door Kootenai National Park. Highway 2 loopt daar dwars doorheen en het was ook zeker geen straf om daar te moeten rijden.

We zagen een bordje Kootenai Falls en een ruime parkeerplaats. Ik had deze ook al in het lijst staan, dus wij een parkeerplekje gezocht (hmmm, er stonden zeker nog 5 auto's!!!!!!) en toen op zoek naar het watervalletje. Nou kijk de foto's maar eens wat voor waterval dat is. Zo mooi. Er was ook een suspension bridge / Hangbrug, maar die was wegens renovering werkzaamheden een paar weken buiten gebruik. Nou denk ik toch dat Bertie er niet overheen zou zijn gegaan, maar toch………..Ondertussen zijn we ook nog de tijdgrens overgereden en we zitten nu in Mountain Time, dus nog maar 8 uur verschil. Dit betekend wel dat we vandaag een uurtje hebben ingeleverd!

Na nog een bak koffie zijn we verder gereden richting Glacier, eerst nog een tussenstop om te tanken en bij een Walmarkt de boodschappen voorraad aan te vullen. We hadden een boodschappenlijstje gemaakt, dus we waren redelijk snel klaar.

We hadden de keus tussen Agrar campground, eentje zonder alle voorzieiningen, of een mooie KOA camping die vorige jaar de Award "Best campground" heeft gekregen. We hebben toch voor de KOA gekozen, omdat we overdag toch met de camper weggaan en dan heeft een KOA wel zo z'n voordelen. Al met al is de WiFi hier niet al te stabiel en het plaatsen van de reisblog gaat wel erg moeizaam. Aan de andere kant, we zitten midden tussen de bergen, dus we mogen eigenlijk ook niet klagen.

Het is een mooie en redelijk grote camping en we hebben gepland hier om 3 dagen te blijven. Morgen gaan we Glacier verder verkennen. De road-to-the-sun is i.v.m. sneeuw nog zeker tot eind juni dicht, dus die kunnen we niet nemen. Nou is dat niet zo heel erg, met onze camper hadden we deze toch niet mogen rijden……!!!!!

DIERSOORT NIEUW GEZIEN/GESPOT TOTALE TELLER
Walvis 12
Dolfijn16
Zeehond4
Zwarte Beer3
Bruine Beer/Grisley00
Bald Eagle9
Berggeit / Steenbok1
Zee Otter2
Zeeleeuw3
Wasbeer2
Bergmammot1
Ree / Hert411
Das2
Kalkoen1
Roofvogels (Buizerd,Havik ed.)812
Uil1
Bison
Eland
Vos

Locatie (Map)

Dag 17 Glacier National Park II
Dag 15 Blue Lake Naples II
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment