Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 24 Riverside

21 juni 2019

Goedemorgen Nederland, Gute Morgen Deutschland,

Als het goed is hebben jullie vandaag al meerdere updates gehad van de afgelopen dagen. We staan nu in Riverside en hebben daar een zeer goede wifi verbindingen. Hierbij de laatste update zodat jullie weer bij zijn……………….

Vandaag een langere reisdag. Eerst nog een heel stuk door Teton en daarna door de Badlands door richting de Rockies. Het eerste stuk was inderdaad heel erg mooi, de ene bocht nog mooier dan de andere. Het was wel fris en je kon zien dat het gesneeuwd had op grotere hoogte, maar wij waren ook aan het klimmen en op een gegeven moment zaten wij ook in de sneeuw. Geen grote hoeveelheden, maar wel een beetje "poedersuiker" sneeuw. Op de top om ruim 9000 feet (2743m) lag ook nog veel "oude"sneeuw, maar helaas geen parkeerplaats om even een fotootje te nemen. Het staat wel op de actioncam, die al vanaf het begin van de vakantie aan de spiegel is vastgemaakt en waarbij we bij mooie momenten een foto en/of video kunnen starten. Daar komen nog zeker mooie plaatjes van..

Helaas verlaten we uiteindelijk Teton en gaan we de Badlands in, glooiende heuvels met alleen maar gras, gras en nog meer gras. Wel daarop veel herten, geiten en (steen)bokken.

We zien achterlichten remmen, dus ook wij in de remmen. Even verderop staat de weg geblokeerd door een grote hijskraan. Er is een vrachtwagen op z'n kant gegaan en ze zijn deze aan het rechtzetten. Helaas stonden er bij het begin van de weg geen borden en/of aanwijzingen. Daar het wegennet in deze streek erg summier is zou keren en omrijden zeker een 3 uur meer tijd kosten. De verwachting van de afsluiting van de weg zou 2 uurtjes zijn. Nou dan blijven we maar staan, we staan redelijk vooraan dus we kunnen de voortgang zien……………… helaas ging de berging niet helemaal volgens tijdplan, dus onze 2 uurtjes werden uiteindelijk ruim 3 uur!!!!!! Gek genoeg hebben we ons niet verveeld, hadden alles bij dus koffie, eten en de toilet.

We zijn doorgereden naar de camping waar we tegen 17.30 uur aankwamen. Het is een leuk en liefelijke camping aan de rand van de Rocky Mountains. Morgen gaan we daar ook naar toe en we gaan die via de Trail Ridge Road binnen, deze weg is de hoogste weg van de USA. Gisteren was deze nog even afgesloten wegen het weer, hopelijk hebben we morgen wel geluk.

De komende 3 dagen zitten we dan in de Rockies, geen idee of we daar internet hebben en anders zullen jullie tot dinsdag moeten wachten.

Till Tomorow…..


DIERSOORT NIEUW GEZIEN/GESPOT TOTALE TELLER
Walvis 12
Dolfijn16
Zeehond4
Zwarte Beer3
Bruine Beer/Grisley00
Bald Eagle211
Berggeit / Steenbokheel veel60+ 
Zee Otter2
Zeeleeuw3
Wasbeer1
Bergmammot1
Ree / Hertheel veel28+
Das2
Kalkoen1
Roofvogels (Buizerd,Havik ed.)628
Uil1
Bisonheel veel84+
Eland8
Vos6
Dag 25 Rocky Mountains
Dag 23 Yellowstone & Grand Teton
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment