Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 28 Denver / Central City

25 juni 2019

Goedemorgen Nederland, Gute Morgen Deutschland,

Alweer bijna de laatste dag. We hebben vanochtend eerst op ons gemak ontbeten en koffie gedronken. We hopen dat evt. toch nog de Trail Ridge Road open zou zijn/gaan, dus eerst maar een stukje rijden richting het Visitor Center, daar heb ik weer telefoonontvangst en kan ik de hotline bellen voor info. De info op het bandje is nog steeds dat de weg dicht is en dat men niet weet wanneer deze weer open gaat. Helaas………..we zullen dus nog een keertje terug moeten komen……..

We rijden alvast maar richting onze laatste camping en zullen onderweg nog wel iets moois of leuks tegenkomen. En inderdaad we zien een bordje met Dag recreatie, ziet er leuk uit. Dus wij die kant op. We stijgen langzaam maar zeker naar 10300 ft (3139meter), komen langs een ranger, maar met onze AnnualPass kunnen we weer doorrijden. De sneeuw aan de kant van de weg wordt steeds hoger en bij de parkeerplaats zien we duidelijk hoe hoog hier de sneeuw kan zijn.
We lopen een leuke trail rond het meertje,met weer prachtige uitzichten. Het weer is ook geweldig en het begint zelfs op deze hoogte warm te worden. (Niet te vergelijken zoals het nu in NL is!)


We drinken nog wat en gaan dan verder naar de KOA, we hadden vorige week deze camping alvast gereserveerd. Het (camper/camping)seizoen is nu echt begonnen en dat is ook duidelijk te merken. Gelukkig was er nog plaats en daarom maar gelijk gereserveerd. Het is een vrij nieuwe KOA, dus alles is nieuw en ze zijn ook nog plaatsen aan het maken. Het ligt bovenop een berg, net voorbij het Goldrushstadje Central City. Als je daar doorheen rijd is dat ook wel te zien, veel westernstijl huisjes, casino's een echt druk toeristenstadje. Op de camping merk je daar echter helemaal niets van.

Inmiddels zijn de koffers weer gepakt, de camper opgeruimd en morgenvroeg rijden we naar Road Bear om dit "huisje op wielen" weer terug te geven. We worden door Road Bear naar het vliegveld van Denver gebracht en vanuit daar vliegen we via een tussenstop in Indianapolis naar Amsterdam.

Het is een geweldige reis geweest, de cruise was echt top en ook de camperreis wat uitstekend.

Als ik thuis ben zal ik de reisblog nog wat aanvullen met de laatste dag en de foto's ook in het fotoalbum verlinken. Daarnaast komt er ook nog een korte impressie videofilm , die uiteindelijk ook op de blog zal verschijnen.

Iedereen heel erg bedankt voor het volgen, jullie reacties en het meelezen van onze geweldige reis. We hebben nog een heleboel andere foto's en filmmateriaal dus wil je dit een keer zien dan nodigen wij jullie graag uit bij in thuis.

groeten van Bertie en Oscar

DIERSOORT NIEUW GEZIEN/GESPOT TOTALE TELLER
Walvis 12
Dolfijn16
Zeehond4
Zwarte Beer3
Bruine Beer/Grisley00
Bald Eagle7
Berggeit / Steenbok80+ (heel veel)
Zee Otter2
Zeeleeuw3
Wasbeer1
Bergmammot1
Ree / Hert68+ (heel veel)
Das2
Kalkoen1
Roofvogels (Buizerd,Havik ed.)30
Uil1
Bison84+ (heel veel)
Eland80+ (heel veel)
Vos6

Locatie (Map)

Cruise Alaska & Camperreis USA 2019 "The Movie"
Dag 27 Rocky Mountains III
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment