Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 1 Reisdag naar Wilderwil

Bertie, Miriam, Yess en Oscar met de auto en 2 fietsen vanuit Cochem, Kevin met de trein uit het zwarte Woud, Wouter, Mies en Sterre met de trein uit Nederland en later in de week komt dan Sydney nog en die komt ook met de trein uit Nederland. De SchelHees-clan is compleet. Kevin en de auto kwamen bijna gelijktijdig aan bij het appartement.

Het appartement is groot, nee erg groot. Je zou bijna nog je navigatie aanzetten om van de keuken naar een slaapkamer te komen. Wat is nou toch de kortste weg...........

De sleutel ligt klaar dus we kunnen gelijk de auto uitladen en het appartement in. Het uitzicht vanaf het balkon is schitterend. Omdat ook het weer super is stelt Kevin voor om toch even een rondje te fietsen om de benen los te maken. Dus omkleden en dan op de fiets. We fietsen maar een kleine 15 km, maar meer omdat we de omgeving een beetje wilde verkennen.

Op de klok is het ineens bijna 17.40 uur, kwam dan niet toevallig de trein aan met Wouter, Mies en Sterre? O ja, leuk zullen we ze gewoon even opwachten op het station. We zijn daar nu toch in de buurt dus wij naar het station en tuut tuut daar komt de trein. 


We lopen met z'n alle naar ons nieuwe onderkomen voor de komende week en omdat het ook al tegen etenstijd loopt ook maar gelijk iemand de keuken in om een snelle, maar erg lekkere, maaltijd in elkaar te zetten. Nog even een rondje met Yess om het eten te laten zakken en nu zitten we gezellig bij elkaar, sommige van ons kunnen maar niet genoeg krijgen van het gewelige uitzicht, ondanks dat het donker begint te worden......... raar volk......

De roep om een spelletje te doen wordt nu wel echt groter en uiteindelijk is iedereen er klaar voor (of er klaar mee........)

Dit wordt nog een mooie week....

Dag 2 Lauterbrunnen
Nieuwe herinneringen ophalen
 

Reacties (6)

Leave a comment