Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 4 Wilderswil en omgeving

Geen plannen gemaakt dus vanochtend eerst maar eens op ons gemak ontbijten. Met een goede oven (met stoomfunctie) krijg je de afbakbroodjes alsof je ze vers uit de bakkerij krijgt. Het miezer een beetje, maar de vooruitzichten zien er goed uit, dus we maken de wildste plannen voor de middag. Uiteindelijk zijn er 4 met de bus naar Interlaken gegaan, 2 en een hond zijn gaan wandelen en 1 is er gaan mountainbiken. Het weer is inderdaad erg opgeklaard, het is droog en ook de temperatuur gaat merkbaar omhoog.


De wandelaars zijn naar een ruine gelopen en hebben onderweg erg veel lol gehad met Yess, een koe-bel en een paar schapen en koeien.... Yess vindt het maar vreemde beesten. De Visjes zijn met de bus naar Interlaken gereden, hebben een heerlijk Cappuccino gedronken en wat cultuur gesnoven in dit mooie stadje dat tussen het Meer van Brienz en het Meer van Thun ligt.

Oscar is met de mountainbike naar de Masu Twin Watervals gereden dat achter het dorpje Saxeten ligt. Het ligt wel op een hoogte van rond de 1200 meter en de route erna toe was soms tegen de 8%. Maar met een beetje hulp van de ondersteunde electromotor op de mountainbike was het goed te doen. De route was echt een plaatje en de beloning was dan ook het uitzicht op de 2 watervallen.

En dan....... de laatste Vis komt dan nu ook echt aan. Om 18.06 uur zou Sydney aankomen op het station van Wilderswil, dus een klein ontvangstcomitee ging hem opvangen. Nu is de SchelHees-clan compleet. Kevin had inmiddels de gougette-lasagne in de oven gezet dus konden we gelijk aan tafel.

Tot morgen

Dag 5 Grindelwald
Dag 3 Luzern
 

Reacties (1)

  • Betty

    woensdag, 08 mei 2024 23:37

    En zo heeft iedereen een mooie en zonnige dag gehad! Dat is echt vakantie! En nu verder met de hele Schel-Heesclub genieten! Maak er gezellige dagen van met elkaar.

    En zo heeft iedereen een mooie en zonnige dag gehad! Dat is echt vakantie! En nu verder met de hele Schel-Heesclub genieten! Maak er gezellige dagen van met elkaar.

Leave a comment