Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Bye Bye

Het gaat dan nu eindelijk beginnen. De koffers zijn (bijna) ingepakt, alle reisdocumenten zijn ingevuld en uitgeprint en ook de negatieve Corona test is net binnengekomen. Dat was eigelijk nog het spannendste van alles, want met een positieve test kom je gewoon niet aan boord, niet Amerika in en ook niet op de cruiseboot, dus hier hing best wel wat vanaf. Om zo min mogelijk risico te lopen hebben wij ons de afgelopen 10 dagen in een soort van zelf quarantaine geplaatst. Niet leuk, maar wel noodzakelijk en gelukkig heeft het ook gewerkt. We hebben beide een negatieve test en kunnen dan nu op reis.

Morgenvroeg op ons gemak opstaan, koffie drinken en nog wat aanrommelen. Helaas heeft een chauffeur van onze zeer betrouwbare SchelTax een klein ongelukje gehad en kan ons daardoor niet naar Schiphol brengen. We rijden dus nu zelf naar Schiphol en hebben daar nu een lang parkerenplek genomen, gelukkig is er nu een aktie met 40% korting, dus dat scheelt wel een paar euro.

Laten we hopen dat we op Schipjol niet al te lang moeten wachten bij de controles zodat we daarna nog op ons gemak de vakantie kunnen laten beginnen met een bakkie kofiie (waarschijnlijk traditie getrouw bij de StarBucks). Om 17.00 uur vertrekken we dan naar Fort Lauderdale, met eerst een korte overstap op het vliegveld van Atlanta.
Ons hotel heeft een 24h shuttle service vanaf het vliegveld, dus zodra we geland zijn is het even een belletje plegen en ze komen ons netjes ophalen, dat is wel fijn want we landen om 00:41 in de nacht (plaatselijke tijd).

Woensdag hebben we een rustige dag, na het ontbijt gaan we Fort Lauderdale verder verkennen. De vorige keer dat we daar waren (2018) hadden we een auto en zijn toen de Everglades ingeweest, nu hebben we het idee om de RiverWalk te doen, maar het kan zomaar wat anders worden.


Wij hebben er veel zin in, wij hopen dat jullie net zo veel plezier hebben om ons advontuur digitaal te volgen. Het volgende bericht zal dan ook uit het zonnige Florida komen. Mocht je het leuk vinden, onderaan de berichten is het altijd mogelijk om een klein berichtje te plaatsen, moet niet maar wij vinden het wel leuk om af en toe ook wat van jullie te horen

Bye Bye


Note :"wij zijn niet aansprakelijk voor gevoelens die kunnen optreden bij het lezen en bekijken van onze reisblog. Indien u er veel last van heeft kunt u hulp zoeken. Dit kan een reisbureau zijn of een andere reisproffesional. Er is geen bijsluiter beschikbaar.

Dag 1 : Fort Lauderdale
Het aftellen is begonnen
 

Reacties (4)

  • Marianne Overdijk

    dinsdag, 05 april 2022 12:33

    Heel veel plezier op deze super reis. Laat ons genieten van van de mooie foto's en verslag.๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜

    Heel veel plezier op deze super reis. Laat ons genieten van van de mooie foto's en verslag.๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜
  • Doris en Steef

    maandag, 04 april 2022 08:31

    Morgen goede reis!
    Wij gaan weer mee genieten
    Groetjes Doris en steef

    Morgen goede reis! Wij gaan weer mee genieten:) Groetjes Doris en steef
  • Betty

    maandag, 04 april 2022 07:42

    Goede reis!! Mooi dat jullie nu ontspannen het vliegtuig en het cruiseschip op kunnen met de negatieve test!!! Geniet van de vakantie, ik geniet hier in Schipluiden door jullie verhalen.

    Goede reis!! Mooi dat jullie nu ontspannen het vliegtuig en het cruiseschip op kunnen met de negatieve test!!! Geniet van de vakantie, ik geniet hier in Schipluiden door jullie verhalen.
  • Therese

    maandag, 04 april 2022 06:25

    Heerlijk leesvoer ! En zo fijn dat jullie onbezorgd en gezond aan dit nieuwe avontuur mogen beginnen.
    Nee nazorg zal ik niet nodig hebben๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚. Ik ga gewoon in gedachten mee op reis..genieten!

    Heerlijk leesvoer ! En zo fijn dat jullie onbezorgd en gezond aan dit nieuwe avontuur mogen beginnen. Nee nazorg zal ik niet nodig hebben๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚. Ik ga gewoon in gedachten mee op reis..genieten!

Leave a comment