Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Dag 7 Zeedag

Goedemorgen, tenminste ik denk dat de meeste dit pas in de ochtend lezen...... 


Vandaag zal het dan toch een wat kortere blog worden, want ik heb gewoon niet veel te vertellen. Vandaag hebben we een zeedag dat betekend dat we geen haven aan doen en we de hele dag blijven varen. Dus wat doe je dan de hele dag?

Vanochtend waren we op tijd wakker, de klok was weer een uur naar achteren gegaan, dus hadden we sowieso een uur langer kunnen slapen, maar uitslapen op vakantie zit niet in onze genen. Geef ook niet, heb je tenminste wat aan je dag.

Op ons gemak ontbeten op het achterdek, daarna een goede bak koffie in het Crowns Nest (daar waar die koffiebar is). Voor de lunch nog wezen sporten en vanmiddag heerlijk met een goed boek op ons eigen balkon. Even een schaaltje fruit halen en zo komen we dag wel door.


We gaan zo naar het avondeten en dus eerst maar wat tijd genomen om de blog bij te werken. Na het avondeten gaan ook weer waarschijnlijk naar het theater, weet niet wat er vanavond speelt, maar het is altijd wel goed wat er wordt gepresenteerd. Daarna nog een afzakker bij de BB Kings of in de Crowns Nest. 

Morgen komen we aan in Puerto Caldera, Puntarenas Costa Rica. Hier hebben we een Jungle Crocodile Safari geboekt. We gaan met een bootje op zoek naar Widlife. Dit kunnen crodillen zijn, apen, verschillende soorten vogels en andere (excotische) dieren die daar leven. Ben benieuwd en morgen zien jullie ook de foto's daarvan.

Bedankt voor alle leuke reacties die wij krijgen (per blog, per mail, per whatsapp etc..) en tot morgen.

Dag 8 Puntarenas Costa Rica
Dag 6 Transit Panamakanaal
 

Reacties (3)

  • Sandra

    woensdag, 13 april 2022 03:44

    Wow genieten alleen al ban de mooie foto's! Wat goed om te zien hoe jullie samen genieten van deze mooie reis ! Die sluizen .. geweldig zo op de cm !
    Groetjes vanuit berkel van Sandra ;-)

    Wow genieten alleen al ban de mooie foto's! Wat goed om te zien hoe jullie samen genieten van deze mooie reis ! Die sluizen .. geweldig zo op de cm ! Groetjes vanuit berkel van Sandra ;-)
  • Sophia

    woensdag, 13 april 2022 01:49

    Je moeder ziet er goed uit Oscar. Je kunt zien dat ook zij geniet.
    Leuk dat jullie zulke mooie reizen maken samen.

    Je moeder ziet er goed uit Oscar. Je kunt zien dat ook zij geniet. Leuk dat jullie zulke mooie reizen maken samen.
  • Betty

    woensdag, 13 april 2022 00:25

    De 3 G’s daar bij jullie: Gezelligheid; Gezond bezig én Genieten! Op naar het wildlife avontuur in Costa Rica!

    De 3 G’s daar bij jullie: Gezelligheid; Gezond bezig én Genieten! Op naar het wildlife avontuur in Costa Rica!

Leave a comment