Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Nog 100 dagen....

Het was kerstavond 2021, ik weet het nog zo goed. Mijn kalender was leeg en moeder zei dat ik niet mocht kijken en als ik lief ging spelen dat ik dan wat lekkers kreeg........

Je zou er zou een (kerst) liedje van kunnen maken ;-) Het is al een tijdje geleden dat jullie wat van ons hebben gehoord. Sorry, er was gewoon niet zo heel veel te melden en over Corona had ik geen zin om wat te schrijven. Wat is er dan allemaal gebeurt vanaf 22 juli, want toen hebben jullie de laatste update gehad.

Als ik heel eerlijk ben is er niet zo heel veel veranderd. We hebben nog steeds goede hoop dat we op 5 april naar Florida kunnen vliegen om daar op de boot te kunnen stappen en als het dan met beperkingen is, zoals mondkapje en\\/of (snel) tests, dan is het maar zo, als het maar wel veilig is. We zien het wel tegen die tijd en we blijven vooralsnog positief.

We hebben de excursies nog niet geboekt en normaal wil ik ze ruim van te voren vastleggen, maar we gaan ze nog een keer nalopen en wellicht wat aanpassen. Vooral de wat drukkere exursies willen we dan liever niet doen. Nou eerst maar eens kijken hoe de komende weken verloopt. 

Wij wensen hier iedereen hele prettige kerstdagen een gelukkig, maar vooral gezond 2022.


"There are only two days in the year that nothing can be done.One is called Yesterday and the other is called Tomorrow.Today is the right dayto Love,Believe,Do and mostly Live.

"Er zijn maar twee dagen in het jaar waarop men helemaal niets kan realiseren. De ene is gisteren, en de andere is morgen. Dit betekent dat vandaag de juiste dag is om lief te hebben, te geloven en in de eerste plaats te leven." (Dalai Lama)

Enter your text here ...

Countdown....


Dalai Lama


Fort Lauderdale

Excursies geboekt
Vliegtickets geboekt
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment