Reisblog
Menu
Fontgrootte: +

Vliegtickets geboekt

HIer weer een kort berichtje van ons. Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen is bijna alles al geregeld voor deze mooie reis in 2022. Deze week konden we dan ook eindelijk de vliegtickets regelen. Doordat we eerdere vluchten hebben moeten cancellen hadden we inmiddels meerdere vouchers. Via de website van KLM hebben we de meest praktische vluchten eruit gezocht en vervolgens met de inzet van vouchers geboekt.  Op dinsdag 5 april vliegen we met een Boeing 777-300 van KLM van Schiphol naar Atlanta, Daar hebben we een overstap van 2.15 uur. We vliegen dan verder met een Boeing 757 van Delta airlines naar Fort Lauderdale, waar we dan net naar middernacht (local time) aankomen.

De terugreis is gepland op zondag 22 mei. We hebben dan een rechtstreekse vlucht van Vancouver naar Amsterdam met de Dreamliner van KLM, of te wel een Boeing 787-10. Ook dit keer hebben we weer gekozen voor Comfort+ stoelen en op deze langere vluchten is dat geen straf.
Na het vastleggen van de tickets hoeven we alleen nog maar een hotel in Fort Lauderdale en de excursies van de Cruise te boeken. Zodra deze bekend zijn zullen we dat ook weer via deze blog met jullie delen.

Het duurt nog wel even, maar we hebben er al wel heel veel zin in. Het wordt ook een bijzondere reis, eerst de cruise door het Panamakanaal en daarna nog een heerlijk camperreis door het schitterende Canada.
Tot snel weer...........................


Boeing 777-300 van KLM


Comfort stoel

Nog 100 dagen....
Update Cruise 2022
 

Reacties (0)

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Leave a comment